Welkom bij het ARD!

Het ArbeidsRecht Dispuut organiseert elk jaar leuke, leerzame en interessante activiteiten voor studenten die een affiniteit met het arbeidsrecht hebben. Zowel bachelor als master studenten zijn van harte welkom bij de activiteiten van het ARD. 


Het is soms moeilijk om een richting te kiezen na het afstuderen, daarom is het belangrijk om al vroeg in de studie de verschillende mogelijkheden te bekijken. Lidmaatschap van het ARD is een goede manier om meer inzicht te krijgen in de arbeidsrechtelijke praktijk. Dit inzicht kan verkregen worden door verschillende activiteiten bij te wonen zoals lezingen, kantoorbezoeken, excursies, een bezoek aan de Hoge Raad of het UWV Werkbedrijf. Meegaan met deze activiteiten is uiteraard gezellig, maar verschaft ook duidelijkheid over wat de praktijk de rechtenstudent op het gebied van arbeidsrecht te bieden heeft.


Bent u enthousiast geworden over het ARD?

En wilt u ons sponsoren? Neem dan contact op met onze commissaris externe betrekkingen Quinty Sebregts (com.extern@arbeidsrechtdispuut.nl) voor een gesprek!


Bent u enthousiast over het arbeidsrecht?
Schroom dan niet om deel te nemen aan onze activiteiten en volg ons op Facebook en Instagram!