BDO Legal
In de nieuwe economie doen kansen zich sneller voor dan ooit. Nieuwe spelregels geven een boost aan zakelijk werken en een nieuwe generatie staat klaar om het anders te doen. Beter, slimmer, innovatiever. Wie succesvol wil ondernemen, moet zelf ook vernieuwen. Open staan voor verandering. En met open vizier kijken naar de mogelijkheden die voor ons liggen. 

 

Nieuwe perspectieven

BDO Legal biedt haar nationale en internationale cliënten nieuwe perspectieven door hen steeds van de beste dienstverlening te voorzien. Hiervoor werken meer dan 50 juridisch specialisten vanuit verschillende vestigingen in het land samen met ruim 2.500 Nederlandse BDO’ers die werkzaam zijn op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. Dit doen wij altijd vanuit onze vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch. 

Lokale marktkennis en internationaal netwerk

Door een unieke combinatie van lokale marktkennis en een internationaal netwerk behoort BDO Legal inmiddels tot de grotere juridische dienstverleners van Nederland met een duidelijke specialisatie in het arbeidsrecht, publiek recht en ondernemingsrecht (waaronder tech and privacy law, mergers and acquisitions & financial regulatory). Onze arbeidsrechtspecialisten adviseren en procederen over zeer uiteenlopende onderwerpen, van individuele ontslagzaken tot (internationale) reorganisaties. Niet vanuit een ivoren toren maar zij aan zij met Nederlandse en internationale ondernemers.

Sterke relaties

Uiteindelijk draait het in onze dienstverlening om mensen. Alleen door sterke relaties op te bouwen, kunnen wij oplossingen bieden. Dit geldt richting onze klanten, maar ook richting onze medewerkers. Daarom biedt BDO haar medewerkers goede arbeidsvoorwaarden en uitgebreide mogelijkheden om talenten te ontdekken en te ontwikkelen, onder andere via de BDO Academie. Ook houden we de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Zo creëren we samen nieuwe perspectieven.

 

Bekijk alle vacatures en check of BDO bij jou past via www.werkenbijbdo.nl